Ilmajoen Vuokratalot Oy on jo pitkään luottanut IPR Talotekniikkaan niin kiireellisissä korjaustöissä kuin myymälän laajassa valikoimassakin. Vuosien varrella on yhteistyössä toteutettu myös isompia urakoita. Toimitusjohtaja Noora Kangastupa on ollut erityisen tyytyväinen paikallisen toimijan kanssa työskentelyn helppouteen ja IPR:n reagointikykyyn.

Ilmajoen Vuokratalot Oy on Ilmajoen kunnan omistama tytäryhtiö, joka vuokraa asuntoja Koskenkorvalla, Ahonkylässä ja Ilmajoen keskustassa. Pitkät juuret omaava yritys on saanut nykyisen yhtiömuotonsa 90-luvun puolelta, jota ennen se muodostui useammasta pienestä osakeyhtiöstä. Yrityksellä on hallinnoitavana yhteensä 340 huoneistoa, joten talotekniikan ylläpito- ja korjaustöillekin tulee arjessa tarvetta. Työnsarkaa kuitenkin helpottavat luotettavat kumppanit, jotka pystyvät vastaamaan huoltotarpeisiin kattavalla palveluvalikoimalla.

”IPR Talotekniikka on ollut käytännössä aina paikallinen kumppanimme, jo pitkään ennen kuin minä astuin tähän tehtävään vuonna 2014”, alustaa Ilmajoen Vuokratalojen toimitusjohtaja Noora Kangastupa. Yhteistyö on kuitenkin entisestään syventynyt viime vuosien aikana. ”On kätevää pystyä tilaamaan useita eri palveluita samalta toimijalta. Tämä säästää aikaa ja vaivaa.” Sujuvuuden lisäksi Kangastupa nostaa esiin kustannustehokkuuden: ”IPR:n palveluita on kätevä hyödyntää, koska lyhyet matkat tarkoittavat nopean palvelun lisäksi kustannussäästöjä esimerkiksi kilometrikorvauksissa ja työtunneissa.”

Ilmajoen Vuokrataloilla on hallinnoitavaan yhteensä 340 huoneistoa

Toimiva asiakaspalvelu ja reagointikyky mahdollistavat jatkuvan yhteistyön

IPR Talotekniikka on Ilmajoen Vuokratalojen sopimuskumppani, jolta tilataan apuja yllättäviin huoltoihin ja korjauksiin, kuten patterin ja hanojen vuotoihin. Isompiakin urakoitakin toteutetaan, mutta ne menevät kunnallisella toimijalla aina kilpailutuksen kautta. ”Hyödynnämme myös heidän liikettään täällä Ilmajoella, kun tarvitsemme erilaisia osia itse toteutettaviin korjaustöihin”, Kangastupa täydentää.

Olipa kyseessä sitten sähkö- tai putkityöt, niin IPR on valmiina auttamaan. ”Olemme olleet aina tyytyväisiä asiakaspalvelun tasoon ja kokonaisuuden sujuvuuteen. He pystyvät tarvittaessa reagoimaan nopeasti tarpeisiimme, jopa saman päivän aikana”, Kangastupa kuvailee.

Vaikka yhteistyötä on tehty pitkään, halutaan työn taso pitää jatkuvasti hyvänä ja tavoitteellisena. ”Olemme tarkkoja työn jäljestä ja kertyvistä kustannuksista. IPR:n kohdalla olemme olleet näihin tyytyväisiä, ja samalla keskustelu sekä yhteistyö on pysynyt avoimena ja välittömänä. Yhteistyön jatkuessa toivomme luonnollisesti, että nämä piirteet säilyvät”, Kangastupa kiteyttää.

IPR Talotekniikka hoitaa muun muassa äkillisiä hanojen korjauksia vuokra-asuntojen keittiöissä ja kylpyhuoneissa

 

Etsitkö sinäkin kiinteisteistöllesi parasta kaveria? Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään teille sopiva kiinteistöratkaisu!