Talotekniikan huolto ja ylläpito pidentävät kiinteistösi elinikää

Kokonaisvaltaisella talotekniikan huollolla pidennetään kiinteistöjen käyttöikää, varmistetaan toimivat olosuhteet ja parannetaan kiinteistöjen energiatehokkuutta. Käyttäjien turvallisuus ja viihtyvyys paranee sekä tuottavuus lisääntyy oikein johdetulla, ennakoivalla sekä säännöllisellä huoltotoiminnalla. Huolehdimme ammattitaidolla kiinteistöjen kaikista talotekniikan huolto- ja ylläpitopalveluista varmistaen talotekniikan arvon koko elinkaaren ajalle. Pidä kiinteistösi kunnossa ja pyydä tarjous palveluistamme!

  • määräaikaishuollot
  • vikakorjaukset
  • lakisääteiset huoltotyöt
  • ennakoiva huolto

Huoltosopimus

Tekemällä huoltosopimuksen kanssamme varmistat joustavat sekä kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut kiinteistöösi. Päivystyspalvelumme on käytettävissäsi ja ongelman ilmaantuessa asentajamme on yhden puhelinsoiton päässä. Kaikki tehdyt huoltotoimet kirjaamme aina huoltokirjaan, jotta sinä sekä me pysymme ajan tasalla. Huoltosopimuksemme kattavat niin määräaikais- ja vikakorjaukset kuin lakisääteiset ja ennakoivat huoltotyötkin.

Sähköinen huoltokirja tuo turvaa

Huoltosopimukset rakennetaan sähköiseen huoltokirjaan, mikä takaa läpinäkyvyyden sekä raportoinnin asiakkaan kanssa yhdessä sovituille ennakoiville taloteknisille huoltotöille. Lakisääteiset viranomaisvaatimusten mukaiset huoltotyöt varmistetaan tehdyksi huoltokirjan aikatauluohjelmalla. Järjestämme asiakkaalle myös käytön opastusta ja koulutusta taloteknisten järjestelmien käyttämisessä.

Käytössämme on Easy Extra -huoltokirja