LVI-järjestelmät kokemuksella ja sovitulla aikataululla

IPR Talotekniikka Oy toteuttaa kiinteistöjen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennuksia. Palvelumme kattaa myös suunnittelun. Käytämme asennuksissa alan parhaita tuotteita ja toteutuksessa kokeneita ammattitaitoisia osaajia. Jokainen työmaa ja projekti on erilainen, niinpä toteutus voidaan sopia urakkana tai laskutettavana tuntityönä. Otamme huomioon asiakkaan tavoitteet ja tarpeet, jotta voimme varmistaa hankkeen tehokkaan valmistumisen. Toimimme Seinäjoen sekä Ilmajoen alueella palvellen kaikenkokoisia yrityksiä.

LVI-asennus ammattilaisen toimesta

Kun LVI-työt tarvitsevat tekijää, tilaa paikalle IPR Talotekniikka. Sähköasennusten ohella kaikenlaiset LVI-asennukset ovat ydinosaamistamme. Hoidamme niin pienet kuin isommatkin asennustyöt nopeasti, varmasti ja turvallisesti. Soita tai tilaa palvelut verkkotilauksen kautta!

Muistathan myös kattavat huolto- ja ylläpitopalvelumme!

Hyvän sisäilman merkitys terveydelle ja viihtyvyydelle

Rakennusten sisäilman puhtauteen on kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Raikas ja puhdas sisäilma on kaikkien oikeus – eikä vähiten julkisissa tiloissa tai työpaikoilla. Hyvä sisäilma on kokonaisuus, joka toteutetaan energiatehokkaalla ilmanvaihtolaitteella, puhtailla suodattimilla sekä raikkaalla korvausilmalla. Terveydellisten seikkojen ja viihtyisyyden ohella hyvä ilmanvaihto ylläpitää rakennuksen kuntoa ja ehkäisee osaltaan esim. kosteusvaurioita.