TULE MEILLE TÖIHIN!

HAEMME SÄHKÖASENTAJAA SEINÄJOEN JA ILMAJOEN TALOUSALUEELLE
15.12.2021

Haemme ammattitaitoista sähköasentajaa asuin-, liike-, toimitila- ja teollisuuskiinteistöjen sähköasennustöihin, sekä sähkökorjaus- ja huoltotehtäviin.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja työkokemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn huipputiimissä, kasvavassa ja kehittyvässä IPR Talotekniikka Oy:ssä. Jätä hakemuksesi viimeistään 14.1.2022 mennessä.

Hakemukset: andreas.ollila@iprtalotekniikka.fi
Lisätiedot: palvelupäällikkö Andreas Ollila, puh. 0400 849 851 tai andreas.ollila@iprtalotekniikka.fi

HAEMME ILMANVAIHTOASENTAJAA SEINÄJOEN JA ILMAJOEN TALOUSALUEELLE
23.12.2021

Haemme ilmanvaihtoasentajaa asennustöihin ja huolto- sekä ylläpitotehtäviin. Edellytämme asentajalta alan koulutusta ja kokemusta järjestelmien mittaus- ja säätötöistä, vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä otetta työhön. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä ryhmätyötaitoja.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Masa Paavola, puh. 050 537 0354
tai masa.paavola@iprtalotekniikka.fi
Hakemukset: masa.paavola@iprtalotekniikka.fi

 

 

Kiinnostaako sinua työskentely talotekniikan ammattilaisten kanssa? Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia tekijöitä. Töitä on tarjolla mm. LVI-,  automaatio – ja sähköasentajille.
Olemme innovatiivinen yritys ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja osaamistamme.  Ammattiylpeys ja huumori kulkevat meillä käsi kädessä. Meillä voit tehdä töitä omana itsenäsi.
Jätä avoin hakemus CV:n kera: masa.paavola@iprtalotekniikka.fi

IPR Talotekniikka Oy palvelee asiakkaitaan kaikissa LVI- ja sähköasennustöissä kohteen kokoluokasta riippumatta. Toimimme Seinäjoen ja Ilmajoen talousalueella.