TULE MEILLE TÖIHIN! 

IPR Talotekniikka Oy on Seinäjoen talousalueella toimiva kiinteistöjen kokonaisvaltaisia talotekniikka-asennuksia sekä huolto- ja ylläpitopalveluja tarjoava kasvava yritys. Meillä on talotekniikka-alalta vuosikymmenien kokemus. Haemme vakituiseen työsuhteeseen, rentoon ja dynaamiseen porukkaan

LVI-työnjohtajaa 20.1.2023

Vastaat LVI-työnjohtajana projekteista ja asiakkuuksista toimien LVI-tiimin esimiehenä. Huolto- ja ylläpitopalveluissa olet mukana niiden kehittämisessä, sekä kohteidemme töiden organisoinneissa. Työkohteet ovat korjausrakentamisen ja LVI-huollon projekteja Seinäjoen ja Ilmajoen talousalueella.

Sinulla on tehtävään soveltuva talotekninen koulutus, olet esimerkiksi LVI- tai Talotekniikkainsinööri tai -teknikko sekä sinulla on kokemusta projekteista ja huoltotoiminnan tehtävistä. Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen masa.paavola@iprtalotekniikka.fi
Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Masa Paavola, puh. 050 537 0354 IPR Talotekniikka Oy

Kiinnostaako sinua työskentely talotekniikan ammattilaisten kanssa? Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia tekijöitä. Töitä on tarjolla mm. LVI-,  automaatio – ja sähköasentajille.
Olemme innovatiivinen yritys ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja osaamistamme.  Ammattiylpeys ja huumori kulkevat meillä käsi kädessä. Meillä voit tehdä töitä omana itsenäsi.
Jätä avoin hakemus CV:n kera: masa.paavola@iprtalotekniikka.fi

IPR Talotekniikka Oy palvelee asiakkaitaan kaikissa LVI- ja sähköasennustöissä kohteen kokoluokasta riippumatta. Toimimme Seinäjoen ja Ilmajoen talousalueella.