Ilmajoen kunta teki mittavan rakennusprojektin sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksen tiloihin, kun se toteutti peruskorjauksen ja tilojen laajennuksen vuosina 2019–2021. Kokonaisuudessaan uudistuksen koki reilu 1900 m2:n kokoinen alue. Uusiin tiloihin sijoitettiin akuuttivuodeosasto, fysioterapia, kotiutustiimi sekä SOTE-keskuksen keskusvarasto.

”Vanhat akuuttiosaston ja fysioterapian tilat purettiin alta pois ja tilalle saatiin uudet toimivammat tilat”, kertoo Ilmajoen kunnan tekninen johtaja Paavo Perälä.

Projektin suunnitteli arkkitehti- ja insinööritoimisto Motiivi Oy ja rakennusurakoitsijana toimi WasaCon Oy. IPR Talotekniikka oli mukana kattavassa projektissa toteuttamassa LV-urakoinnin, joka Perälän mukaan onnistui mutkattomasti: ”IPR Talotekniikan kanssa kaikki sujui mallikkaasti niin kuin aikaisemmissakin yhteisissä projekteissamme. Saimme laadukasta työnjälkeä aikataulun ja suunnitelman mukaisesti.”

Kokonaisuudessaan rakennusprojekti sujui hyvin, lukuun ottamatta pieniä viivästyksiä muun muassa koronan tuomien olosuhteiden vuoksi. Uusi SOTE-keskus otettiin käyttöön toukokuun alussa 2021.

PR Talotekniikka toteutti uuden SOTE-keskuksen LV-urakoinnin.